søndag den 10. februar 2013

Pulled pork Palæo style

Pulled pork er også hulemandskost. Og kød er der rigeligt af. Jeg har lavet en rub efter palæo principperne. Den er lidt svær af smøre ud pga. honningen, som klistrer ret meget, men så snart den er pakket i en pose, kan rubben masseres ud. Bemærk at kødet skal trække et døgn på køl !

OBS: HVIS DU IKKE ER PÅ PALÆO-DIÆT KAN JEG ANBEFALE AT DU I STEDET
LAVER DENNE Pulled Pork ! Som er mere saftig og kraftig i smagen.



Pulled pork:

1 nakkefilet

Rub:
1 dl. olivenolie
4 spsk. honning
4 spsk. paprika
1 spsk. cayennepeber
1 spsk. stødt koriander
1/2 spsk. groft salt
friskkværnet peber

Rør rubben sammen, den ser sådan ud:

Læg nakkefileten i en pose egnet til madvarer og hæld rubben i posen. Masser rubben godt ind i kødet. Lad den trække på køl i et døgns tid.

Læg kødet + det saft og rub som er i posen i en stegegryde som kan gå i ovnen. Læg låg på og sæt kødet i en 110 g. varm ovn i ca. 8-10 timer. Jeg plejer at sætte det i ovnen kl. 7 om morgenen og tager det ud igen ved 18 tiden om aftenen.
Sådan ser kødet ud når det er færdigt, smørmørt så det nemt kan trækkes fra hinanden med to gafler

Server med coleslaw 
eller denne lækre Salat som vi fik til i aftes, men udelad kidneybønner hvis det skal være stenalderkost.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar