tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post4877015603446444187..comments2024-03-27T11:23:07.700+01:00Comments on Evas Køkken: Økologisk speltbrunsvigerEva Wagnerhttp://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-28730881368889636652016-09-18T17:39:39.567+02:002016-09-18T17:39:39.567+02:00Tak Richard! Godt at du spørger for det kan jo sag...Tak Richard! Godt at du spørger for det kan jo sagtens misforstås! Det er 50 g. pulver, jeg retter det i opskriften med det samme😊 Vh. Eva Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-74644967461136531702016-09-18T16:20:17.446+02:002016-09-18T16:20:17.446+02:00Hej den ser god ud, men hjælp mig lige med remonce...Hej den ser god ud, men hjælp mig lige med remoncen i opskriften. Laver du kagecremen og blander i remoncen eller er det kun pulveret?<br />Mvh Richard Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13575646546994765229noreply@blogger.com