tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post3291544430127754523..comments2024-03-27T11:23:07.700+01:00Comments on Evas Køkken: Lækre sprøde italienske bollerEva Wagnerhttp://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-56614192167855812612023-08-06T08:48:11.771+02:002023-08-06T08:48:11.771+02:00Min varmluftsovn går kun til 235, alm til 275, men...Min varmluftsovn går kun til 235, alm til 275, men hvis jeg bruger mit bagestål kan det så ikke gøre ud for de sidste 25 g <br />Mvh Eva KrogAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-26865986445465544902018-09-09T12:52:02.763+02:002018-09-09T12:52:02.763+02:00Ja det er klar at friskheden ikke er det samme dag...Ja det er klar at friskheden ikke er det samme dagen efter, præcis som ved alt andet bagværk, men de kan lynes på brødristeren, så bliver de lækre igen.Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-7737261988494109472018-09-08T17:31:30.633+02:002018-09-08T17:31:30.633+02:00Bliver de dårligere af at stå natten over? Har jeg...Bliver de dårligere af at stå natten over? Har jeg hørt før nemlig...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-72752578847384058222018-09-08T14:09:56.081+02:002018-09-08T14:09:56.081+02:00Hej :-) ja så ville jeg nøjes med 15-20 g. gær.
Go...Hej :-) ja så ville jeg nøjes med 15-20 g. gær.<br />God fornøjelse med dem. Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-91594968536169415612018-09-08T11:16:02.456+02:002018-09-08T11:16:02.456+02:00Hej Eva, hvis man laver dem koldhæve natten over, ...Hej Eva, hvis man laver dem koldhæve natten over, skal der så mindre gær i? :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-35031437441828428782017-06-23T08:59:40.326+02:002017-06-23T08:59:40.326+02:00Hej Marianne TAK det glæder mig at høre :-)Hej Marianne TAK det glæder mig at høre :-)Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-37990419501303953702017-06-22T13:14:05.018+02:002017-06-22T13:14:05.018+02:00suverænt lækre,de bedste jeg har smagt
suverænt lækre,de bedste jeg har smagt<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09556758918330724600noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-88931933992908848782017-03-02T09:11:42.658+01:002017-03-02T09:11:42.658+01:00Hej Jofrid, det tror jeg sagtens kan lade sig gøre...Hej Jofrid, det tror jeg sagtens kan lade sig gøre. Har du varmluft på din ovn, når temperaturen nok op på ca. 300 grader ;-)Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-44046763825556234092017-03-01T22:16:26.488+01:002017-03-01T22:16:26.488+01:00Dette må jeg prøve men jeg ved ikke da min temprat...Dette må jeg prøve men jeg ved ikke da min tempraturen på min ovn kun går op til 275.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07138748796305421424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-84232235799096062202017-02-27T08:55:31.127+01:002017-02-27T08:55:31.127+01:00Tak😊 Jeg har ikke erfaring med fordej, men har ne...Tak😊 Jeg har ikke erfaring med fordej, men har netop haft en snak med min mand om, at en surdej som base ville gøre bollerne godt. Så tak for dit tip, det skal prøves! Kh. Eva Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-36003502624886848732017-02-26T19:06:01.501+01:002017-02-26T19:06:01.501+01:00De ser rigtigt lækre ud! Jeg bruger også altid min...De ser rigtigt lækre ud! Jeg bruger også altid min K-spade, når jeg arbejder med en våd dej. Har du prøvet først at lave en fordej (hvor du laver lidt af vandet, melet og gøre forhæve i et par timer og herefter tilsætter resten af melet og saltet)? Det gør virkeligt noget ved smagen af brødet!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14142803715032440813noreply@blogger.com