tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post2569210485837132544..comments2024-03-27T11:23:07.700+01:00Comments on Evas Køkken: Rabarberkage med marcipanEva Wagnerhttp://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-52193558887800323682023-02-03T16:23:58.272+01:002023-02-03T16:23:58.272+01:00Hej Eva
Jeg synes, det er lidt uklart hvorvidt sm...Hej Eva <br />Jeg synes, det er lidt uklart hvorvidt smører skal smeltes først. Det stor ikke noget sted, så jeg gik ud fra “stuetemperatur” var smør der havde stået ude og blevet blødt.. det er svært at piske ;) er det meningen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-7848135043561099052022-06-02T21:30:41.647+02:002022-06-02T21:30:41.647+02:00I hvert fald nok til 10 pers. Vh. Eva I hvert fald nok til 10 pers. Vh. Eva Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-5562307997372047542022-06-02T18:46:27.651+02:002022-06-02T18:46:27.651+02:00Hvor mange personer er kagen til? Hvor mange personer er kagen til? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-30705745868476123762019-04-12T16:43:30.756+02:002019-04-12T16:43:30.756+02:00Ja det kan du sagtens, blot tø dem op og pres vand...Ja det kan du sagtens, blot tø dem op og pres vandet ud af dem inden de kommer i kagen😊Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-65781716633132988172019-04-12T06:09:52.243+02:002019-04-12T06:09:52.243+02:00Kan man bruge dem fra frost rabarber Kan man bruge dem fra frost rabarber Morenhttps://www.blogger.com/profile/00795472035045428588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-29316882663422004112017-05-20T09:44:47.704+02:002017-05-20T09:44:47.704+02:00Hej 😊 En 25 cm. springform kh. Eva Hej 😊 En 25 cm. springform kh. Eva Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-42312032902661096342017-05-19T19:04:11.619+02:002017-05-19T19:04:11.619+02:00Hvilken størrelse springform passer opskriften til...Hvilken størrelse springform passer opskriften til?Sidecuthttps://www.blogger.com/profile/02080765845810026830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-42752620556865604782014-08-08T09:58:42.632+02:002014-08-08T09:58:42.632+02:00ALTID almindelig ovn! Bruger kun varmluft hvis jeg...ALTID almindelig ovn! Bruger kun varmluft hvis jeg har flere plader i ovnen ad gangen, og så skriver jeg varmluft i opskriften 😊Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-57955236047510653632014-08-08T00:15:22.012+02:002014-08-08T00:15:22.012+02:00Graderne du skriver i opskrifterne, er det alminde...Graderne du skriver i opskrifterne, er det almindelig ovn eller varmluftovn ?annettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-54491526528352111522014-08-07T21:19:35.282+02:002014-08-07T21:19:35.282+02:00Hej Annette! Mange tak for Din kommentar, dejligt ...Hej Annette! Mange tak for Din kommentar, dejligt at høre Du synes om kagen :-) Tak for tippet med blåbærrene, det skal da bestemt prøves! Kh. evaEva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-53261259044936682462014-08-07T18:23:21.976+02:002014-08-07T18:23:21.976+02:00Nu har jeg bagt denne kage to gange og smager rigt...Nu har jeg bagt denne kage to gange og smager rigtig godt. Første gang brugte jeg rabarber og idag brugte jeg blåbær, kan anbefales. annettenoreply@blogger.com