mandag den 14. september 2015

Hjemmelavede karrysild


Hvis du lige som jeg, har et anstrengt forhold til købesild i fed dressing, skulle du prøve denne opskrift, som er mild og let, og med bid af friske æbler og peberfrugt.
Jeg havde i første omgang kaldt den for frokostsild, men har sidenhen omdøbt den til karrysild, da jeg har udviklet videre på opskriften, tilsat karry og fundet den helt rigtige balance i ingredienserne.

Karrysild til 4 personer:

6 sildefileter (hvide marinerede sild i lage)
1 øko. æble
1/2 grøn peberfrugt + lidt ekstra til topping
4 store spsk. 6 % creme fraiche
2 spsk. ravigottesauce
2 spsk. god mayonnaise
2 tsk. karry
salt og peber
dild.

Skær sildefileterne i stykker på ca. 3 x 3 cm. Læg dem i et fad.

Skær æble og peberfrugt i bittesmå tern (du behøver ikke skrælle æblet)

Rør creme fraiche med ravigotte, karry og mayonnaise. Smag til med salt og peber og bland æble- og peberfrugt i dressingen.
Hæld dressingen over sildestykkerne og drys med hakket dild og peberfrugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar