fredag den 15. november 2013

Palæo oksegryde med spinat, champignoner og chili


Her er en hurtig lækker gryderet. Hvis der er medspisere som ikke følger en palæo-diæt, kan du servere ris eller pasta som tilbehør til dem.


Palæo oksegryde med spinat, champignoner og chili, til 4 personer:

1 kg. hakket oksekød
600 g. helbaldet spinat fra frost, optøet og krammet fri for vand
300 g. champignoner, i skiver
4 stilke bladselleri, i skiver
1 rød chili, fintsnittet
3 spsk. tørret oregano
salt og peber
evt. 250 g. cremefraiche 18 %

Soya sauce

Svits oksekødet. Tilsæt oregano, chili, bladselleri og champignoner. Tilsæt spinaten, og bland den godt ind i kødet. Varm retten igennem og smag til med salt og peber og evt. mere oregano.

Tilsæt evt. cremefraiche til retten lige inden servering, men det kan sagtens udelades.

Server retten i skåle med et strint soya.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar