torsdag den 26. september 2013

Farsbrød med pastinak og persillerod



Jeg glemte helt at få taget et billede af min tallerken, så her er et billede af et halvt spist farsbrød i bradepanden. Farsbrødet er rigtig lækkert med en sødlig smag fra pastinak og persillerod.
Tilbehøret kan være alt fra en kålsalat, til ovnkartofler eller flødekartofler, pasta osv.


1 mega stort farsbrød til 4 personer i 2 dage:

800 g. hakket kalv og flæsk
250 g. finrevet persillerod
250 g. finrevet pastinak
2 dl. mælk
2 dl. havregryn
2 æg
2 løg, revet
1 spsk. timian
1 spsk. merian
1 strøget tsk. revet muscatnød
2 tsk. salt
friskkværnet peber

1 pakke bacon

Rør alle ingredienserne sammen til farsbrødet. Det er en stor portion, så det gøres nemmest med fingrene.
Form til et "brød" og læg det i en bradepande.
Læg baconskiver henover.

Bages ved 200 grader i ca- 45 min. til en time, ovne varmer forskelligt, men bacon´en skal være sprød og gylden.

Server med det tilbehør du bedst kan lide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar