torsdag den 22. august 2013

Brune lagkagebunde


Jeg glemte at tage billede af bundene før jeg lagde dem sammen, til gengæld vil jeg linke opskriften her til min lækre Tiramisu lagkage.


Chokoladelagkagebunde 2-3 stk.

4 æg
1,5 dl. sukker
75 g. hvedemel
75 g. kartoffelmel
4 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver

Pisk æg og sukker lyst og skummende.
Bland mel, kartoffelmel, kakao og bagepulver og sigt det i æggesnapsen.
Vend det i med forsigtige tag.

Hæld dejen i en smurt springform på ca. 25 cm.
Bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 min. eller til en kødnål kommer ren ud, når du stikker den i midten af kagen.
Afkøl og skær bundene i 2 eller 3 stk. med en skarp kniv.

Forslag her: Tiramisu-lagkage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar