tirsdag den 23. juli 2013

Kartoffelsalat med bacon og ærter


Lækker kartoffelsalat med friskbælgede ærter og baconknas. Perfekt som tilbehør til grill, til aften fik vi den dog med lune frikadeller.


Til 4 pers.;
1 kg. kartofler
2 dl. ærter, friskbælgede er bedst, ellers fra frost
1 lille rødløg, finthakket
100 g. bacon i mindre stykker eller tern
2,5 dl. 5 % cremefraiche
2 spsk. god mayonnaise (jeg bruger Hellmanns)
1 spsk. flydende honning
1,5 tsk. karry
1,5 tsk. dijonsennep
salt og peber
Masser af purløg til drys

Skrub kartoflerne, kog dem i ca. 15 min. - afkøl dem - skær dem i tykke skiver.
Rist bacon og lad den afkøle på køkkenrulle.

Bland cremefraiche, mayonnaise, honning, sennep og karry. Tilsæt ærter og løg og smag til med salt og peber.
Hæld blandingen over kartoflerne og bland det godt.
Drys med bacon og masser af purløg.

Ps. hvis du har en rest tilovers til dagen efter, kan du røre en lille sjat mælk i, så bliver dressingen dejlig cremet igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar