mandag den 20. maj 2013

Artiskokcreme med soltørrede tomater


Dejlig artiskokcreme med soltørrede tomater, persille og hvidløg. Kan f.eks. bruges på en tapastallerken, på rugbrød eller på små ristede toastbrød. Jeg har spist denne på knækbrød de sidste par dage.
Hvis du ikke er vild med soltørrede tomater, så prøv at erstatte dem med en håndfuld cashewnødder.



Artiskokcreme:

1 glas grillede artiskokker i olie (ca. 280 g. drænet vægt)
1-2 fed hvidløg
4 soltørrede tomater i olie
1 spsk. olie fra tomaterne
1 lille håndfuld persille
lidt salt


Dræn olien fra artiskokkerne. Blend dem sammen med de øvrige ingredienser til en lidt grov masse. Smag til med salt - nyd!

2 kommentarer:

  1. det ser godt nok lækkert ud. Det må jeg prøve til forret på flytes en af de kommende dage :)

    SvarSlet
  2. Hej :-) Jamen den er også ret god, håber du synes om den :-)

    SvarSlet