søndag den 7. april 2013

Lakserillette med soltørrede tomater


Jeg så forleden en opskrift på lakserillette på Løgismoses facebookside og fik lyst til selv at lave sådan en.
Jeg har taget udgangspunkt i opskriften hvad angår mængder, men har ellers kreeret min egen version som er mere fedtfattig og med soltørrede tomater.


Lakserillette til 4 pers.

200 g. fersk laks (laksesteaks)
100 g. røget laks, hakket
1 spsk. kapers, hakkede
1 spsk. cornichoner, hakkede
4 soltørrede tomater i olie, hakkede
1 spsk. hakket rødløg
1/2 bundt kørvel, hakket
1/2 dl. god mayonnaise
1/2 dl. 9 % creme fraiche
1/2 tsk. sennep
salt og peber og citronsaft
















Bag laksesteaksene ved 180 grader i ca. 9 min. Afkøl og befri for skind.
Pluk kødet i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og citron.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar