torsdag den 14. marts 2013

Pasta med svampe, valnødder og mascarpone

Engang imellem er det dejligt med nem og hurtig aftensmad, som denne ret. Savner du kød, kan du sagtens tilsætte lidt stegt kyllingekød eller bacon, men jeg synes den smager rigtig dejligt som den er.


2 pers.

300 g. god fuldkornspasta (jeg bruger Barilla)
500 g. champignon eller blandede svampe, rensede.
100 g. grofthakkede valnøddekerner
250 g. mascarpone
1  1/2 dl. kyllingefond eller vand
salt, peber og friskrevet parmesan.

Tilbehør:
Dampet broccoli, evt. lidt karse til drys
evt. godt skyllet rucola

Kog pastaen al dente. Lad den dryppe af i en si.
Rist svampe og valnødder på en pande i lidt smør, til svampene er brune. Krydr med salt og peber.
Tilsæt mascarpone og fond/vand og lad det smelte til sauce-konsistens.
Tilsæt pastaen og rør den godt sammen med fyldet.

Anret med rucola i bunden (kan udelades) pasta og et godt drys friskrevet parmesan på toppen. Server broccoli til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar