fredag den 16. november 2012

Italienske flødekartofler

Dette er en variation af de kendte 80´er flødekartofler med bacon, flåede tomater og rød peberfrugt.


1 fad, 4 pers:

1 kg. kartofler, skrællet vægt
1 hakket løg
2 fed hvidløg, hakkede
1 dåse flåede tomater
1 rød peberfrugt i strimler
200 g. bacon i tern
1/2 liter madfløde 18% eller piskefløde
Salt og peber

Skær kartoflerne i skiver, bred dem ud i et ovnfast fad. Dræn tomaterne for tomatjuicen og halvér hver tomat på langs.
Steg bacon sprødt på en tør pande, hæld fedtet fra.
Hæld fløde, peberfrugt, løg, tomater og hvidløg over bacon´en og varm det igennem.
Hæld blandingen over kartoflerne og bag dem i ca. 40 min. ved 200 grader. Mærk med en gaffel om kartoflerne er møre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar