onsdag den 28. november 2012

Bulgursalat


 
Lækker bulgursalat, som vi fik serveret hos min morbror Poul og tante Christa i sommer.
 
 
Bulgursalat til 4 pers:
2 dl. grov bulgur, skylles og koges i 4 dl. vand i ca. 18 min.
1 håndfuld sorte oliven, finthakkede
1 rød snackpeber
2 stængler bladselleri, fint snittet
10 små cherrytomater, hakket
1 avocado i tern
1/2 agurk, befriet for kerner og finthakket
1/2 rødløg, fintsnittet
Evt. persille til drys

Marinade:
1/2 dl. olivenolie
3 spsk. god rød balsamico
1 tsk. sukker
Saften af 1/2 citron
Lidt cayennepeber
Salt og peber
Læg den afkølede bulgur i et fad, tilsæt alle de hakkede grøntsager. Rør marinaden sammen, hæld den over og bland det godt.

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar