tirsdag den 7. august 2012

Min barndoms gryderet


Denne ret er fedtfattig, tager kun 20 min at lave og så smager den bare helt vildt godt.

Servér en stærk chutney til samt lidt yoghurt naturel eller skyr fraiche (fra Løgismose)
Den søde/stærke chutney, samt den kølende effekt fra yoghurten, giver et godt modspil til retten.


4 pers.

600 g. hakket oksekød max 6 %
4 gulerødder, revet
2 store porrer, skåret i ringe og vasket godt
1 æble i tern
1 dl. rosiner
2 fed hvidløg, hakket
2 spsk. olie
2 spsk. stærk aromatisk karry
salt og peber

Tilbehør:
Chutney af god kvalitet, evt. en hjemmelavet æble/blommechutney (opskrift findes på www.dansukker.dk )
Yoghurt naturel eller skyr Fraiche
ris eller grove pitabrød, ristet og skåret i trekanter.

Sæt risene til at koge.

Varm oilen i en gryde, svits karryen af heri og tilsæt oksekødet. Rør konstant, indtil det er grynet og brunet.
Tilsæt grøntsager + rosiner og svits det med i 10 min. Smag til med salt og peber.


2 kommentarer:

  1. Uh! Det smagte knageme. Ungerne råspiste, så vi snupper det da i morgen igen ��

    SvarSlet
    Svar
    1. Fantastisk at høre! Tusind tak for Din feedback😊 kh. Eva

      Slet